Over Ons

Hi! Ik ben Lonneke Overveld van der sluis, 26 jaar en woon in Aalten samen met mijn man Kay en onze twee kinderen Julia en Peppe. Altijd heb ik al een liefde gehad voor oude meubels. Zo ben ik drie jaar geleden begonnen met meubels een tweede leven te geven. Het begon vooral met kleine kastjes en nachtkastje maar al snel werden dit grotere kasten.

Ik ben altijd al fan geweest van de sobere en landelijke stijl. Het liefst ben ik de hele dag opzoek naar oude meubels welke ik kan restylen in een donkere kleur of bezig met onze inrichting te veranderen. Op 15 februari 2019 heb ik mij daarom ingeschreven bij de KVK om mijn droom werkelijkheid te laten worden om ge-restylde meubels, sobere en landelijke woonaccessoires te gaan verkopen. Mijn droom om van mijn hobby mijn werk te maken is dan ook zeker gelukt!

Wij hebben nu twee shop in shops en een webwinkel waar je een divers aanbod kunt vinden in landelijke en sobere woonaccessoires. Ook kunnen er, op afspraak bij ons in Aalten, de woonaccessoires bekeken en opgehaald worden. Wij zijn ook regelmatig te vinden op diverse markten. Wees welkom om daar onze woonaccessoires komen te bekijken. Op welke markten wij staan, kunt u vinden onder het kopje ‘Markten‘.

Liefs, Lonneke