Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Brievenbuspakket tot 2kg – €4,10
Pakketpost tot 10 kg – €6,75
Pakketpost van 10-23 kg – €13,00

Alle bestellingen worden verzonden met een track en trace code.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Uw bestelling afhalen

Ook is het mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons in Aalten of Ulft. Dit kan bij beide locaties enkel op afspraak. Via de mail of telefonisch maken wij samen met u een geschikte afspraak. Vergeet niet om uw ordernummer mee te nemen tijdens het afhalen van uw bestelling.