Veel gestelde vragen

Bestelling en levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen. Wij verzenden altijd met PostNL.

De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?
In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Mocht je na 4 werkdagen nog niks ontangen hebben? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €6,95 per pakket tot 10KG. Mocht uw bestelling zwaarder dan 10KG zijn dan worden de €13,95. U kunt ook uw bestelling gratis ophalen in Aalten (Alleen op afspraak). Kies hiervoor bij het afrekenen op ”afhalen” en doe de betaling online. Daarna stuurt u ons een email met wanneer u de artikelen wilt komen ophalen.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

Jazeker, wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder gezeur. Wij zorgen dan dat je jouw geld terug gestort krijgt.

Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. Wilt u een product retour doen? Neem dan contact met ons op via deze pagina.